Bestellen en leveren

Bestellen en leveren

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen door ons verzonden, de koerier zal de eerst volgende werkdag de bestelling bij jullie thuis leveren. Zodra de bestelling is geboekt bij onze koeriersdienst ontvang je op het opgegeven e-mail adres een track & trace code om de levering zelf te volgen. Ben je niet thuis dan kun je de bestellig ophalen bij het dichtsbijzijnde servicepunt. Wij maken voor onze leveringen gebruik van PostNL en DHLDe verzendkosten bedragen €5,95 per bestelling binnen heel Nederland, Duitsland en België. 

Mocht je een spoed levering wensen stuur ons dan even een mailtje, of bel ons zodat wij hier prioriteit aan kunnen en nog sneller de wijn bij u thuis hebben. 

Ophalen van wijnen is mogelijk op afspraak, stuur ons even een berichtje en wij zorgen dat de wijn voor jou klaar staat. Belangrijk voor ons is de focus op goede kwaliteitswijnen voor een eerlijke prijs. Wij importeren de wijn direct vanaf de Italiaanse wijngaarden waar wij mee samenwerken.

Ben je ondanks alle zorg die wij verlenen aan het verzendproces en de selectie van de wijnen, ergens niet tevreden over? Neem dan contact op met onze klantenservice, om de bestelling retour te sturen of samen tot een andere oplossing te komen. Retour sturen van bestellingen kan binnen 14 dagen. 

De wijn ontvangen? Laat hem dan vooral niet te lang liggen en ga genieten! Vergeet ook zeker niet om ons jullie mening over de wijn en Vino Giardino te vertellen!

Cin Cin Salute!

Top producten

Vino Giardino
info@vinogiardino.com
KVK | 75992329
BTWnr |  NL860470623B01
IBAN | NL35 BUNQ 2040 8147 36

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en acties.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Please wait...

Je bent nu ingeschreven, dankjewel!