Italiaanse pakketten van Vino Giardino

Alles kan naar wens gemaakt worden

Italiaanse pakketten met de heerlijke wijnen van Vino Giardino kunnen op maat bij ons besteld worden. Wij hebben een mooi, uitgebreid en gevarieerd Italiaans assortiment. De wijnpakketten worden gemaakt voor elke gelegenheid, zoals Kerst of Pasen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een voor verjaardagen of jubileums cadeaupakket. Of wellicht wil gewoon omdat je iemand in het zonnetje wilt zetten. 

Zakelijk leveren wij ook pakketten voor bijvoorbeeld relatieschenken of kerstpakketten. Het is mogelijk om hier ook uw eigen logo aan toe te voegen. Deel ons snel uw wensen zodat wij een advies op maat kunnen geven.

Het is een geweldige beleving van om italiaanse pakketten te geven. Al blijft het natuurlijk nog leuker om te krijgen. Voor de ontvanger is het een verrassing. Wat hij of zij allemaal voor lekkers gaat tegenkomen in het cadeaupakket. Naast één of meer heerlijke wijnen, kunnen er ook typisch Italiaanse producten in het pakket opgenomen worden. 

De pakketten worden gemaakt vanaf 1 stuk, maar ook grote aantallen zijn mogelijk. Het budget bepaal je zelf en start vanaf 20,- euro. Het is mogelijk om ze op te sturen binnen heel Nederland. Graag geven wij advies om samen een fantastisch wijnpakket samen te stellen. Zodat er zeker nog lang van genoten gaat worden. Neem contact met ons op. info@vinogiardino.com

Bel mij terug
Italiaanse pakketten voor kerst
Vino Giardino
info@vinogiardino.com
KVK | 75992329
BTWnr |  NL860470623B01
IBAN | NL35 BUNQ 2040 8147 36

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en acties.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Please wait...

Je bent nu ingeschreven, dankjewel!