Wie zitten er achter het italiaanse concept van Vino Giardino?

Vino Giardino is in de lente van 2018 ontstaan uit enthousiasme en voorliefde voor Italië en al haar italiaanse gebruiken.

Alleen echte wijnliefhebbers selecteren onze wijnen. Een van de wijnliefhebbers ben ik zelf; Marle. Zelfs tijdens mijn opleiding fysiotherapie kon ik Italië niet loslaten en ging een minor Italiaanse taal en cultuur volgen in Siena. Na deze drie maanden wist ik het zeker, het geluksgevoel dat/wat ik in Italië gevonden had wil ik met iedereen delen.

Belangrijk voor Vino Giardino is dat wij de wijnen direct importeren bij kleine wijnhuizen in Italië, voor een eerlijke prijs. Alle wijnhuizen waar wij mee samenwerken worden door ons bezocht om te garanderen dat wij enkel de beste wijnen leveren. Ook zijn alle wijnen uit ons assortiment vooraf uitgebreid getest, door een deskundig testpanel. Alleen de wijnen met een zeer goede beoordeling zullen wij aanbieden aan onze klanten. 

Onze missie is het aanbieden van hoogwaardige Italiaanse kwaliteitswijnen voor een eerlijke prijs. Houd jij van een goed glas wijn? Dan ben jij bij ons op de juiste plek!

Vino Giardino zit nog vol geweldige ideeën die we ook dit jaar vorm zullen geven. Houd onze facebookpagina en website in de gaten om niks te missen van dit geweldige concept.

Liefs,

Vino Giardino

Vino Giardino
info@vinogiardino.com
KVK | 75992329
BTWnr |  NL860470623B01
IBAN | NL35 BUNQ 2040 8147 36

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en acties.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Please wait...

Je bent nu ingeschreven, dankjewel!