Wie zitten er achter het italiaanse concept van Vino Giardino?

Vino Giardino is in de lente van 2018 ontstaan uit enthousiasme en voorliefde voor Italië en al haar italiaanse gebruiken.

Wij, Martijn Pelzer en Marle Hollands delen deze liefde voor Italië en de passie om iedereen mee te laten genieten van onze italiaanse droom . Ohja en daarnaast delen we ook liefde voor elkaar!

Marle werkt als fysiotherapeute, maar kon zelfs tijdens haar studie Italië niet loslaten en ging een minor Italiaanse taal en cultuur volgen in Siena. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen op de opleiding Fysiotherapie blijft tot vandaag een groot raadsel. Na deze drie maanden wist ze het zeker, het geluk wat ze in Italië gevonden had wilde ze met iedereen delen.

Martijn is nu 5 jaar werkzaam bij VodafoneZiggo. Hij hield altijd wel van een goed glas wijn en “toevallig” hield hij sinds het begin van 2018 ook van het gezelschap van Marle in combinatie met dat goede glaasje wijn! Klinkt als een match toch? Samen maakte ze een “bedrijfsplannetje” om hun droom vorm te geven. Vino Giardino, Una bella serata con buona compagnia. Dat klinkt toch als muziek in de oren “Een heerlijk wijntje in de tuin op een mooie avond met goed gezelschap”.

Vino Giardino zit nog vol geweldige ideeën die we ook dit jaar vorm zullen geven. Houdt onze facebook pagina en website in de gaten om niks te missen van dit geweldige concept.

Liefs,

Vino Giardino

Top producten

Vino Giardino
info@vinogiardino.com
KVK | 75992329
BTWnr |  NL860470623B01
IBAN | NL35 BUNQ 2040 8147 36

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en acties.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwe wijnen en aanbiedingen, schrijf je in voor onze nieuwsbrief .